Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού

Ένα σύστημα συναγερμού το οποίο δεν προκαλεί καμία απολύτως αντίδραση, δεν έχει σχεδόν καμία αξία. Ο σίγουρος τρόπος για να είναι αποτελεσματικό, είναι να συνδεθεί με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού. Με την σύνδεση αυτή ενεργοποιείται μία αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των συστημάτων μέσω του Internet, με την οποία εξασφαλίζουμε τον έλεγχο της λειτουργίας του συστήματος συναγερμού του χώρου σας, 24 ώρες το 24ωρο.

Στην περίπτωση που ο συναγερμός ενεργοποιηθεί, το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού της Τσεκούρας Security ενημερώνεται αυτόματα και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ενεργοποιείται η διαδικασία αντιμετώπισης απειλής. Δεν θα χρειαστεί κάποιος να στηριχθεί στη συνδρομή γειτόνων ή περαστικών. Η αυστηρά επιλεγμένη, έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα χειριστών της εταιρίας μας, με υπευθυνότητα και ταχύτητα θα λάβει το σήμα και θα προβεί στην προκαθορισμένη διαδικασία, η οποία εγγυάται την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της απειλής. Θα ενημερώσουμε άμεσα τις Αρμόδιες Αρχές  (Άμεση Δράση,  Αστυνομικό Τμήμα,  Πυροσβεστική,  Ασθενοφόρο), τον ίδιο τον πελάτη καθώς και πρόσωπα που ο πελάτης μας έχει υποδείξει, ενώ το περιπολικό της Τσεκούρας Security θα σπεύσει άμεσα στον χώρο εάν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Άμεσης Επέμβασης.

Το πρόσφατα εκσυγχρονισμένο Κέντρο Λήψης Σημάτων της Τσεκούρας Security διαθέτει 10 ψηφιακές και συνοπτικές τηλεφωνικές γραμμές διαφορετικών παρόχων και γρήγορες συνδέσεις internet με εφεδρικά συστήματα για ώρα ανάγκης. Κάθε συναγερμός σπιτιού και κάθε συναγερμός επαγγελματικού χώρου,  ανεξαρτήτου μάρκας, μπορεί  να συνδεθεί με το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού της  εταιρίας μας. Η υπηρεσία προσφέρεται  με τη μορφή μίας χαμηλής μηνιαίας συνδρομής.