Συναγερμοί Επαγγελματικών Χώρων

Καταστήματα και επιχειρήσεις με εμπορεύματα και πάγιο εξοπλισμό αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ έχουν εμπιστευτεί στην Τσεκούρας Security την προστασία της περιουσίας τους, λόγω της μεγάλης εμπειρίας και γνώσης που διαθέτουμε. Με την εγκατάσταση ενός συναγερμού ο επαγγελματικός σας χώρος προστατεύεται αποτελεσματικά από την κλοπή, την διάρρηξη και τον βανδαλισμό.

Ένας συναγερμός επαγγελματικού χώρου, με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό, μπορεί επίσης να προστατέψει την επιχείρηση σας από μία πιθανή καταστροφή. Με τους κατάλληλους ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικών επαφών, αισθητήρες θερμοκρασίας ή και ανιχνευτές  εξωτερικού χώρου, στην Τσεκούρας Security μπορούμε να εντοπίσουμε έγκαιρα μία πυρκαγιά, μια επικίνδυνη διαρροή αερίου, καθώς και να ειδοποιήσουμε για τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, υπηρεσία πολύ σημαντική για επιχειρήσεις με θαλάμους ψύξης. Ακόμα ένας συναγερμός για ένα κατάστημα με βιτρίνες, ενδέχεται να απαιτεί την εγκατάσταση ειδικού ανιχνευτή θραύσης κρυστάλλων, ή την εγκατάσταση ενός μπουτόν πανικού για περίπτωση ληστείας.

Οι συναγερμοί καταστημάτων και επιχειρήσεων τοποθετούνται έπειτα από δωρεάν μελέτη εγκατάστασης από εξειδικευμένο συνεργάτη μας, ώστε να διασφαλιστεί ότι ο συναγερμός θα είναι ο πλέον κατάλληλος για τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Εξετάζουμε τις παραμέτρους που σχετίζονται με τις «αδυναμίες» του χώρου και σας προτείνουμε με βάση την δυνατότητα τοποθέτησης καλωδίωσης χωρίς την αλλοίωση της αισθητικής και την δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης ή αναβάθμισης με χαμηλό κόστος. Οποιαδήποτε και αν είναι η ανάγκη, η τεράστια εμπειρία της Τσεκούρας Security αποτελεί την εγγύηση πως η ανάγκη αυτή θα καλυφθεί με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο.