Κέντρο Λήψης Εικόνας

Με στόχο να προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στους πελάτες μας, στην Τσεκούρας Security έχουμε δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο, ιδιόκτητο Κέντρο Λήψης Εικόνας, με σύγχρονο λογισμικό και με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Σε περίπτωση συναγερμού το κέντρο λήψης εικόνας συνδέεται αυτόματα με το κλειστό κύκλωμα καμερών που είναι εγκατεστημένο στο φυλασσόμενο χώρου και κάθε ύποπτη κίνηση παρακολουθείται και καταγράφεται. Έτσι η Τσεκούρας Security μπορεί να «περιπολεί» το χώρο από απόσταση.

Η σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Εικόνας της Τσεκούρας Security εξασφαλίζει την άμεση εκτίμηση της σοβαρότητας της απειλής, αφού ο χειριστής στο Κέντρο Λήψης Εικόνας μπορεί να εξακριβώσει άμεσα εάν υπάρχει πραγματικό περιστατικό ή αν πρόκειται για παραπλανητικό συναγερμό. Όλα τα συμβάντα καταγράφονται και αποθηκεύονται στις κεντρικές μονάδες που διαθέτουμε στην Τσεκούρας Security. Σε περίπτωση ενεργοποίησης πραγματικού συναγερμού στο Κέντρο Λήψης Εικόνας, πραγματοποιούνται άμεσα οι προβλεπόμενες ενέργειες: ενημερώνουμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο τις Αρμόδιες Αρχές (‘Άμεση Δράση, Αστυνομικό Τμήμα, Πυροσβεστική), τον συνδρομητή καθώς και το Περιπολικό της εταιρίας αν έχει συμφωνηθεί συμμετοχή στην υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Κέντρου Λήψης Εικόνας της Τσεκούρας Security αποτελεί το γεγονός ότι είναι ιδιόκτητο, το οποίο εξασφαλίζει αμεσότερη και αποτελεσματικότερη αντίδραση σε κάθε περιστατικό. Οι περισσότερες εταιρίες security δεν διαθέτουν δικό τους κέντρο λήψης εικόνας, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν κέντρα ελέγχου άλλων μεγαλύτερων εταιριών, κι έτσι παρεμβάλλεται ένα επιπλέον στάδιο καθώς η εταιρία που διαθέτει το  κέντρο ελέγχου πρέπει να ενημερώσει την εταιρία που έχει τοποθετήσει το σύστημα ασφαλείας. Η υπηρεσία του Κέντρου Λήψης Εικόνας προσφέρεται με τη μορφή μηνιαίας συνδρομής.