Πρόκειται για μία πρωτοποριακή υπηρεσία που προσφέρεται σε μορφή πακέτου σε περισσότερους κατοίκους-γείτονες περιοχών της Αττικής.

Η εταιρία μας στα πλαίσια της υπηρεσίας “Περιπολίες-Φρουρός της Γειτονιάς σας” έχει ήδη  αναλάβει την φύλαξη γειτονιών στην περιοχή του Διονύσου.

Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στην οργάνωση και υποστήριξη της συγκεκριμένης υπηρεσίας καθώς την δυνατότητα να την προσαρμόζουμε στις ανάγκες της κάθε γειτονιάς.  Επενδύουμε  σε πολυετής συνεργασίες με το ανθρώπινο δυναμικό μας, αποφεύγοντας την συνεχή αλλαγή τους, έχοντας  ικανούς και άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες του χώρου. Η συνεχής παρουσία του ίδιου φύλακα οδηγεί στην γνώση του συνόλου των γειτόνων και στον εντατικότερο έλεγχο κάθε διερχόμενου προσώπου ή οχήματος που δεν είναι αναγνωρίσιμο. Ο φρουρός της Γειτονιάς σας θα είναι πάντα στην διάθεσή σας για οτιδήποτε ύποπτο αντιληφθείτε και θα ανταποκριθεί άμεσα σε οποιαδήποτε κλήση σας.

Η εταιρία μας έχει τα κατάλληλα μέσα σύγχρονης τεχνολογίας για την άμεση  ενημέρωση και επέμβαση της αστυνομίας σε συμβάν που θα εντοπίσει η περιπολία καθώς επίσης και σύγχρονα συστήματα ελέγχου του οχήματος (GPS TRACKER )και της άψογης εκτέλεσης της υπηρεσίας από επόπτες.

Η εταιρία μας παρέχει με επιτυχία την συγκεκριμένη υπηρεσία “Περιπολίες-Φρουρός της Γειτονιάς”  και πολλές περιοχές της Αττικής και είναι σε θέση να σας δώσει συστατικές επιστολές αν ζητηθούν από κατοίκους των περιοχών αυτών.

Είμαστε στην διάθεσή σας για μια δωρεάν παρουσίαση της υπηρεσίας “Περιπολίες-Φρουρός της Γειτονιάς σας” και μελέτη πρόταση προστασίας της γειτονιάς σας και της οικία σας.