Συναγερμοί Σπιτιών

Οι συναγερμοί σπιτιών αποτελούν έναν τομέα στον οποίο η Τσεκούρας Security έχει τεράστια εμπειρία. Η χαρακτηριστική κόκκινη ταμπέλα της Τσεκούρας Security που θα βρείτε σε πολλές χιλιάδες οικίες, αποτελεί εγγύηση ποιότητας αλλά και μία ισχυρή προειδοποίηση προς κάθε επίδοξο διαρρήκτη. Οι συναγερμοί σπιτιών λειτουργούν αποτρεπτικά για τους διαρρήκτες, οι οποίοι προτιμούν να εισβάλουν σε απροστάτευτους χώρους, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται ο φόβος και το άγχος ολόκληρης της οικογένειας σε θέματα ασφάλειας.

Στην αγορά υπάρχει σήμερα μία τεράστια ποικιλία συστημάτων συναγερμού. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος συναγερμού αποτελεί πλέον πραγματική «σπαζοκεφαλιά». Στην Τσεκούρας Security μπορούμε να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε τεχνική απαίτηση καθώς διαθέτουμε τόσο τις γνώσεις, όσο και τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό. Συναγερμοί ασύρματοι και ενσύρματοι, περιμετρικά συστήματα, κλειστά κυκλώματα καμερών, συστήματα πυρανίχνευσης, αντικλεπτικές μπάρες και συστήματα τεχνητής ομίχλης είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα ασφάλειας που μπορεί η Τσεκούρας Security να εγκαταστήσει στην οικία σας.

Οι συναγερμοί σπιτιών τοποθετούνται έπειτα από δωρεάν μελέτη εγκατάστασης. Ο ειδικευμένος συνεργάτης μας βάση τις απαιτήσεις του χώρου και τις δικές σας προσωπικές ανάγκες θα προτείνει τον τύπο του συναγερμού που είναι κατάλληλος για το σπίτι σας.

Οι συναγερμοί σπιτιών της Τσεκούρας Security μπορούν να συνδυαστούν με μία σειρά από υπηρεσίες που αυξάνουν την αποτελεσματικότητα τους. Έτσι ο συναγερμός σπιτιού πέρα από τη σύνδεση του με το Κέντρο Λήψης Συστημάτων Συναγερμού, μπορεί να συνδεθεί με το Κέντρο Λήψης Μεταφοράς Εικόνας, να συνδυαστεί με την υπηρεσία της Άμεσης Επέμβασης και να καλυφθεί από ένα Συμβόλαιο Συντήρησης.